TURVALLISUUSOHJE

M/S Saunaship on katsastettu Merenkulkulaitoksen vaatimusten mukaan ja varustettu Ympäristökeskuksen ohjeiden mukaisesti. Henkilökunta on merenkulun ammattilaisia ja ensiapukoulutettu.

EKOLOGIA
M/S Saunaship noudattaa Suomen Ympäristökeskuksen ohjeistoa meriliikennöinnissä ja kaikki sen vesi ja viemäripäästöt kerätään septitankkiin. Toiminta-ajatuksenamme on: "Pidetään saaristo puhtaana".

VAKUUTUKSET
M/S Saunaship on vastuuvakuutettu palvelun tarjoajan puolelta tapahtuvien vahinkojen varalta. Risteilyn tai ohjelmapalvelun tilaaja vastaa ryhmästään risteilyn tai ohjelmapalvelun aikana. On hyvä tarkistaa ryhmänne tapaturmavakuutuksen kattavuus ennen palvelun alkamista.

MUUT EHDOT
Omat eväät ja kertakäyttöastiat, sekä juomat, jotka suosittelemme hankittavaksi tölkki tai muovipulloissa särkymisvaaran takia. Huomioithan kohtuullinen A-tarvikepolitiikka vesillä.

Huom ! Päihteiden käytöstä johtuen tai niiden vaikutuksen alaisena olemisesta risteilyn aikana, varaamme oikeuden evätä osallistumisen tällaisilta henkilöiltä mikäli turvallisuus niin vaatii.

Risteilyn varaaja vastaa ryhmästään risteilyn aikana.

Omat pyyhkeet ja uima-asut (pakollisia kaupungin järjestyssäännon mukaan).