RISTEILYHINNASTO

TILAUSRISTEILYT RYHMILLE
M/S Saunashipin perustuntihinta on 195 € alv 0% / tunti. Ryhmän maksimikoko on 12 henkeä. Hinta sisältää risteilyn saaristossa, saunan, veden ja pyyhkeet kaikille ryhmän jäsenille. Tarvittaessa siirtoajoa (normaalista poikkeava lähtösijainti) veloitus on 150 € alv 0% / tunti.

POLTTARIPAKETIT
Alkaen 385 € alv 0% sisältäen kahden tunnin saunaristeilyn saaristossa, saunavedet, puut ja pyyhkeet kaikille ryhmän jäsenille. Sauna on käytettävissä koko risteilyn ajan ja uiminen saariston ankkuripaikkaan saavuttaessa. Ryhmän maksimikoko on 12 henkeä.

SAUNATERAPIARISTEILYT
Toteutamme myös yksittäisille henkilöille avoimia 2 ½ tunnin saunaterapiaristeilyjä joka viikko tiistaisin naisille ja keskiviikkoisin miehille klo 17:15 (koronapandemia- ja säävaraus). Operoimme pääsääntöisesti Kaivopuistosta Helsingin saaristoon: sijainti >>>> LISÄTIETOJA

Käteismaksu aluksella 35 € / henkilö. Mukaan oma uima-asu ja pyyhe (pakolliset). Aluksella myynnissä virvokkeita, kahvia, pullaa ja voileipiä.

Varaukset ja tiedustelut risteilyille lomakkeella tai sähköpostilla info@saunaship.com

VARAUSEHDOT
M/S Saunahipin risteilyvaraukset ovat voimassa sitoumuksetta heti kun asiakas tekee sähköisen tai puhelinvarauksen. Peruutusmaksu on 0% 30 vrk ennen tilatun palvelun alkamista, 50% 15 vrk ennen tilatun palvelun alkamista ja 100% alle 14 päivää ennen tilatun palvelun alkamista, tilatun risteilyn hinnasta. Pidätämme oikeuden peruutukseen säätilasta tms. johtuen.