RISTEILYHINNASTO

TILAUSRISTEILYT RYHMILLE
M/S Saunashipin perustuntihinta on 195 € alv 0% ja siirtoajoveloitus 150 € alv 0% / tunti. Ryhmän maksimikoko on 12 henkeä. Hinta sisältää risteilyn saaristossa, saunan, veden ja pyyhkeet kaikille ryhmän jäsenille.

POLTTARIPAKETIT
Alkaen 385 € alv 0% sisältäen kahden tunnin saunaristeilyn saaristossa, saunavedet, puut ja pyyhkeet kaikille ryhmän jäsenille. Sauna on käytettävissä koko risteilyn ajan ja uiminen saariston ankkuripaikkaan saavuttaessa. Ryhmän maksimikoko on 12 henkeä.

YKSITTÄISRISTEILYT
Toteutamme myös yksittäisille henkilöille avoimia kahden tunnin saunaristeilyjä. Operoimme pääsääntöisesti Kaivopuistosta Helsingin saaristoon: sijainti

Käteismaksu aluksella 35 € / henkilö. Mukaan oma uima-asu ja pyyhe (pakolliset). Aluksella myynnissä virvokkeita, kahvia, pullaa ja voileipiä.

Varaukset ja tiedustelut risteilyille lomakkeella tai sähköpostilla info@saunaship.com tai puhelimitse 044-5955 811.

VARAUSEHDOT
M/S Saunahipin risteilyvaraukset ovat voimassa sitoumuksetta heti kun asiakas tekee sähköisen tai puhelinvarauksen. Peruutusmaksu on 0% 30 vrk ennen tilatun palvelun alkamista, 50% 15 vrk ennen tilatun palvelun alkamista ja 100% alle 14 päivää ennen tilatun palvelun alkamista, tilatun risteilyn hinnasta. Pidätämme oikeuden peruutukseen säätilasta tms. johtuen.