RISTEILYHINNASTO

TILAUSRISTEILYT RYHMILLE

M/S Saunashipin perustuntihinta on 195 € alv 0% ja siirtoajoveloitus 150 € alv 0% / tunti. Ryhmän maksimikoko on 12 henkeä. Hinta sisältää risteilyn saaristossa, saunan, veden ja pyyhkeet kaikille ryhmän jäsenille.


POLTTARIPAKETIT

Alkaen 400 € alv 0% sisältäen 3 tunnin saunaristeilyn saaristossa, saunavedet ja puut. Polttaripakettien hinnoittelu jaksottuu ajankohdan mukaan skaalalla: klo 9.00/400 € - klo 21.00/560 €. Ryhmän maksimikoko on 12 henkeä. Hinta sisältää risteilyn saaristossa, saunan, veden ja pyyhkeet kaikille ryhmän jäsenille.


YKSITTÄISRISTEILYT

Toteutamme myös yksittäisille henkilöille avoimia 2,5 tunnin saunaristeilyjä. Operoimme pääsääntöisesti Kaivopuistosta Helsingin saaristoon: sijainti

Käteismaksu aluksella 35 € / henkilö. Mukaan oma uima-asu ja pyyhe (pakolliset). Aluksella myynnissä virvokkeita, kahvia, pullaa ja voileipiä.

Varaukset ja tiedustelut risteilyille lomakkeella tai sähköpostilla info@saunaship.com tai puhelimitse 044-5955 811.


VARAUSEHDOT

M/S Saunahipin risteilyvaraukset ovat voimassa sitoumuksetta heti kun asiakas tekee sähköisen tai puhelinvarauksen. Peruutusmaksu on 0% 30 vrk ennen tilatun palvelun alkamista, 50% 15 vrk ennen tilatun palvelun alkamista ja 100% alle 14 päivää ennen tilatun palvelun alkamista, tilatun risteilyn hinnasta. Pidätämme oikeuden peruutukseen säätilasta tms. johtuen.