PALVELUMME

- Saunaristeilyt oheispalveluineen
- Catering- ja ravintolapalvelut
- Kokouspalvelut merellä
- Ohjelma- ja elämyspalvelut
- Kuljetuspalvelut
- Kalastusretket
- Polttariristeilyt
- Taxivenepalvelut
- Chartervenepalvelut

CATERING
M/S Saunashipin grillistä löytyvät kesän parhaat herkut ja ennakkotilauksella tarjoamme maukkaat catering-annokset:

R u o k a l i s t a   &   h i n n a t

Catering tarjoillaan min. 6 hengelle ja tilauksesta voimme varata myös kokin paikalle valmistamaan toiveenne mukaisen ruokailun. Pyydä tarjous!

Juomat tarjoilemme tilauksenne mukaan. Kaasugrilli kaasuineen on myös omatoimisessa käytössä aluksella.

KOKOUKSET SEKÄ KOULUTUSRISTEILYT MERELLÄ
M/S Saunaship Helsingiltä voitte tilata myös Inspira Training koulutusorganisaation luomia koulutus- ja teema-alustuksia osana risteilyä – noin tunnin kestäviä koulutusalustusteemoja voitte valita:

I n s p i r a   T r a i n i n g - Ohjelmakokonaisuudet

S a u n a t e r a p i a r i s t e i l y t

Upean merellisen saaristoristeilykierroksen aikana asiakkailla on mahdollisuus pitää kokouksia, koulutuksia, nauttia näköalakierroksesta sekä saunoa ja uida. "NO NIIN HYVÄT HERRAT, HEITETÄÄNPÄS VÄHÄN ETYKKIÄ KIUKAALLE!", kerrotaan Presidentti U.K. Kekkosenkin huudahtaneen erinäisiä kertoja neuvotellessaan itäisen naapurimme edustajien kanssa.

OHJELMAPALVELUT
Suunnittelemme- ja toteutamme yksityis- ja yritysasiakkaille räätälöidyt tapahtumat ja ohjelmapalvelut ammattitaidolla toivomustenne mukaan.

Konsertit, Asiakas- ja henkilöstötilaisuudet, Kick-Offit, Promootiot, Virkistys-, ja ulkoilupäivät, Polttarit, Kalastusretket jne. You name it, we make it !

Pyydä tarjous ja osallistut samalla arvontaan jonka voittajalle järjestämme kesän parhaan saunaillan kymmenelle hengelle.

Alla muutama esimerkki ohjelmapaketeistamme jotka räätälöimme tarpeenne mukaan toimiviksi.

SUPPIMESTARI KILPAILU – uutuus!
Nyt tilausryhmien osallistujille tarjotaan mahdollisuus voittaa himoittu suppimestarin titteli ja ruhtinaallinen suppimestarimitali. Kilpailun aikana osallistujat mittelevät keskenään Saunashipin ympärisuppailussa tai melonnassa – tyyli on vapaa – ja voittajaksi päätyy nopeimman ajan saavuttanut. Kilpailua varten tarvitaan vapaaehtoinen ajanottaja, kirjuri sekä palkintojen jakaja. Kamerat esiin sillä todennäköisyys näyttäviin uimasuorituksiin kisan aikana on suuri. Suosittelemme mitalikahveja torilla!

ROBIN HOODIN SEIKKAILU
Jousiammuntaa, kirveenheittoa ja ritsa-ammuntaa joukkueina kisaillen. Saunaristeily ja ruokailut voidaan räätälöidä tähän pakettiin koko- tai puolipäiväiseksi ja se sopii hyvin yhteishengen luontiin ja työyhteisön motivointiin.

KADONNEEN AARTEEN JÄLJILLÄ
Lähtekää päiväksi saaristoon kisailemaan ja visailemaan kapteeni Morganin hengessä. Nokkeluus, nopeus ja luovuus ovat päivän valttikortteja kun etsitään aarrearkkua ja luvassa on vauhtia, jännitystä ja huumoria.

TYKYPÄIVÄ
Sisältäen: alkulämmittelyä ohjaajan opastuksella, ryhmäleikkejä- ja pelejä opastetusti, toiminta- ja tehtävärasteja, välipalaa ja ruokailua toiveenne mukaan.

LUONTOPÄIVÄ
Sisältäen esim: eläinten ja lintujen bongailua, tarkkailu ja tunnistamistehtäviä. Sopii hyvin stressinpoistolääkkeeksi ja antaa potkua arkeen.

PÄIVÄ ALUKSEN MIEHISTÖNÄ
Kansiharjoituksia aluksella, veneilyn perustaitoharjoittelua, merimerkit ja navigointiharjoituksia, saunanlämmitystä ja merellistä ruokailua. Toimii mukavan rennosti pois päivän rutiineista.

KANOOTTIRETKET
Lähtekää paiväksi tai puoleksi melomaan oppaan johdolla saariston upeisiin maisemiin. Ihailemme luontoa ja keitämme retkikahvit luonnon helmassa.

KALASTAMAAN
Ahventa, haukea, kuhaa, siikaa, taimenta... Kalareissu alueen parhaille ottipaikoille paikallisen kalastusoppaan opastukselle. Varusteet, välineet, kalastusluvat ja opastus samaan pakettiin, myös aloittelijoille. Nopealla Baster safariveneellä ulkosaaristoon vai SS Saunashipillä mataliin haukilahtiin..? Saaliit paistetaan tai savustetaan samalla kun päivän parhaat kalajutut kerrotaan saunan lauteilla.

MÖLKKYÄ, PÖLKKYÄ JA PETANKKIA
Kenttäpelien kolmiottelu virittää porukan kisatunnelmaan ja upeat palkinnot kruunaavat kilpailuhenkisen päivän.

YLLÄTYSELÄMYS
Rakennamme haluamallenne budjetille yllätyselämyksen joka ei jätä ketään kylmäksi.Toimii aina kun uskallat heittäytyä seikkailuun.